диета no 5
диета от живота
Főoldal Gyakori Kérdések

Gyakori Kérdések

Miért érdemes az Ingatlancserebanknál ingatlant cserélni ?

There are no translations available.

Miért érdemes az Ingatlancserebanknál ingatlant cserélni? - Ingatlancserebank Miért érdemes az Ingatlancserebanknál ingatlant cserélni? - Ingatlancserebank Az ingatlanját bárki elcserélheti egyszerű cserével, ha létezik valahol megfelelő párja és azt valamilyen fórumon megtalálja. A problémát az okozza, hogy elég kicsi az esélye annak, hogy a megfelelő pár létezik és azt megtalálni sem egyszerű.

Az Ingatlancserebank a cseréket többszörös ingatlancsere megszervezésével is meg tudja oldani, amelynek szükséges feltétele csak annyi, hogy legyen olyan cserepartner, akinek megfelel a mi ingatlanunk, és találjunk számunkra megfelelő ingatlant a csereingatlanok között. Ennek az esélye már többszöröse mint az ingatlan egyszerű cseréjének. A cserealap bővülésével csak idő kérdése, hogy mikor alakul ki egy cserekör, amely alapján a többszörös csere már létrejöhet. A cserealap bővüléséhez magunk is hozzájárulhatunk a "tagtoborzó akció"-ban való részvétellel. Ezzel nem csak felgyorsíthajuk cserénket, hanem jelentős díjkedvezményhez is juthatunk.

 

Miért érdemes ingatlant cserélni, az eladás és vétel helyett?

There are no translations available.

Miért érdemes ingatlant cserélni a meglévő ingatlan eladása és az új ingatlan vásárlása helyett? - Ingatlancserebank Miért érdemes ingatlant cserélni a meglévő ingatlan eladása és az új ingatlan vásárlása helyett? - Ingatlancserebank Az Ingatlancserebankkal szerződött csereingatlanok között gyorsan és biztonságosan megtalálhatja cserepartnerét, vagy akár többszörös cserével cserepartnereit. Egy időben értékesítheti lakását, családi házát vagy egyéb eladó ingatlanját és megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő ingatlant.

Az ingatlan eladás és vétel hagyományos módon történő lebonyolítása nagyon nehéz, nagy kockázatot és extra költséget eredményezhet az ingatlan eladás és vétel időbeli elcsúszása.

 

El tudom-e cserélni használt ingatlanomat új ingatlanra az Ingatlancserebankban?

There are no translations available.

Az Ingatlancserebanknál használt ingatlanjátt újra is cserélheti - Ingatlancserebank Az Ingatlancserebanknál használt ingatlanjátt újra is cserélheti - Ingatlancserebank Természetesen el lehet cserélni használt ingatlant újra, ugyanis az Ingatlancserebank adatbázisában levő ingatlanok nem csak csereügyfélnek értékesíthetők. A lehetőség az Ön ingatlanjának eladásával nyílik meg, amelyre az Ingatlancserebankban a hagyományos eladásnál sokkal jobb lehetősége van. Az eladáshoz nem szükséges ugyanis, hogy az ingatlanját "külső" ügyfél vásárolja meg, hanem akkor is értékesítésre kerül, ha az Ön ingatlanját megvásárolni szándékozó csereügyfelek érdekkörében (csereláncokban) bármelyik ingatlan eladásra kerül. Ilyen módon könnyen hozzájuthat az Ingtalancserebank valamely új vagy használt ingatlanjához, vagy más forrásból vásárolja meg azt.

 

Az ingatlancsere

Egyedülálló csereszervező rendszerünk biztosítja, hogy Ön ingatlanjáért cserébe bármelyik csereingatlanunkhoz hozzájuthat.

Csak regisztrálnia kell ingatlanját országos nyilvántartásunkba, az "Ingatlancserebank"-ba, és mi házhoz szállítjuk az igényeinek megfelelő ingatlanokat, Önnek csak válogatni kell közöttük.

Az értékelések alapján csereszervező rendszerünk megtalálja a csere lehetőségét  akár többszörös cserével, cserekörök kialakításával.

Csatlakozzon ingatlan csereprogramunkhoz!

Akcióink

Tagtoborzási akció

Tagtoborzó akciónkkal ügyfeleink komoly anyagi előnyhöz juthatnak, amennyiben új ügyfeleket ajánlanak.
Minden ügyfelünk után ajánlója 5% kedvezményt kap az ingatlan értékesítési jutalékából, amelynek maximális mértéke a teljes jutalék 50%-át is elérheti.

Elérhetőségeink

Ingatlancserebank Kft.

Cím: 1172 Budapest, XXIII. utca 36.
Telefon: +36 1 273 1691; +36 20 521 4722
Fax: +36 1 334 0132
E-mail: ugyfelkapcsolat@icsb.hu
Ügyfélkapcsolat: Személyes kapcsolat időpontegyeztetés alapján

Partnereink


Warning: file() [function.file]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/icsbhu/public_html/templates/ja_mica/index.php on line 238

Warning: file(http://www.escmba.com/201806/20180625.txt) [function.file]: failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/icsbhu/public_html/templates/ja_mica/index.php on line 238