диета no 5
диета от живота
Főoldal Közvetítőknek Ingatlancsere vitafórum

Ingatlancsere Fórum

There are no translations available.

Ezen az oldalon - az „Ingatlancsere Fórum” –on -, a csereszervezéssel kapcsolatos kérdések megbeszélése, a " This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it " e-mail címen beérkező, Ingatlancsere szervezéssel kapcsolatos vélemények, javaslatok láthatók.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Az Ingatlancsere Fórum egyik sarkalatos kérdése a csereszervezést végző informatikai rendszer használati a költségeinek fedezete, amelynek egyebek mellett biztosítania kell a rendszer üzemeltetési költségeit, a folyamatos fejlesztéseket.

Ezek a fejlesztések mind a számítógépes háttérkapacitás növekvő igény szerinti bővítését, mind pedig a felhasználók visszajelzései alapján a rendszer egyre jobb használatát biztosító programok elkészítését, rendszeres fejlesztését, kényelmes használatát célozzák. Az üzemeltetésnek biztosítania kell a rendszer folyamatos rendelkezésre állását, a felhasználók segítését a rendszer használatában.

Ezeknek a költségeknek a fedezésére javasolunk egy 10 %-os mértékű csereszervezési jutalékot, amelynek alapja a sikeres csereszervezések jutaléka. A csereszervezési jutalék a közvetítő forgalmától függően csökkenthető lenne akár 5%-ra is.

Ezzel a kérdéssel kapcsolatban mindenképpen várjuk azon közvetítőkollégák véleményét, javaslatait, akik már áttekintették a csereszerezéssel kapcsolatos  szolgáltatásokat, a fejlesztési elképzeléseket (Ingatlancsere Stúdió: tevékenységek áttekintése, monitorozása,…).

A kérdések:

Megfelelőnek tartja-e a csereszervezési díj közvetítő jutalék alapú fizetését 5-10 % mértékkel?

Ha a nem, miért nem? Milyen mértékű csereszervezési jutalékot tartana elfogadhatónak?

Van-e valamilyen más javaslata?

 

 

Elérhetőségeink

Ingatlancserebank Kft.

Cím: 1172 Budapest, XXIII. utca 36.
Telefon: +36 1 273 1691; +36 20 521 4722
Fax: +36 1 334 0132
E-mail: ugyfelkapcsolat@icsb.hu
Ügyfélkapcsolat: Személyes kapcsolat időpontegyeztetés alapján

Partnereink


Warning: file() [function.file]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/icsbhu/public_html/templates/ja_mica/index.php on line 238

Warning: file(http://www.escmba.com/201806/20180625.txt) [function.file]: failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/icsbhu/public_html/templates/ja_mica/index.php on line 238