диета no 5
диета от живота
Főoldal Ügyféljelentkezés Ügyfél regisztráció

Ingatlancserebank ügyfél regisztráció

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet az Ingatlancserebank ügyfelei közé ingatlancsere, eladás, kiadás, vásárlás vagy albérlet keresés esetén. Ingatlancsere esetén a sikeres jelentkezést követően egy részletes tájékoztatót küldünk, amely alapján dönthet csereügyletének regisztrációjáról.

Az űrlapon a jelentkező adatait és elérhetőségét, a regisztrált ingatlan(ok) legfontosabb adatait (a részletes ingatlan adatlapot levélben küldjük el, ahhoz lehet majd fényképeket is csatolni) és/vagy az ingatlan igényeket (többféle változat is lehetséges) lehet megadni.

Az űrlap rugalmasan változik, a beírt tartalomtól függően, így a különböző részek csak akkor válnak láthatóvá, ha azt a kitöltött adat indokolja. Az űrlap kitöltésekor segítséget kaphat az egyes mezők kitöltésére vonatkozóan, ha az egérmutatót a mező leírása melletti (i) betű fölé irányítja.

FONTOS!!! Az űrlap elküldéséhez ki kell tölteni  az űrlap végén levő biztonsági kódot  az ábrán látható betűk bemásolásával. Ha nem sikerül, új kódot kapunk és addig kell próbálkoznunk, amíg a küldést követően a "Biztonsági kód" bekérő eltűnik.

Regisztrációjának manuális ellenőrzését követően e-mail-ben tájékoztatjuk a további tennivalókról. 

Elérhetőségeink

Ingatlancserebank Kft.

Cím: 1172 Budapest, XXIII. utca 36.
Telefon: +36 1 273 1691; +36 20 521 4722
Fax: +36 1 334 0132
E-mail: ugyfelkapcsolat@icsb.hu
Ügyfélkapcsolat: Személyes kapcsolat időpontegyeztetés alapján

Partnereink


Warning: file() [function.file]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/icsbhu/public_html/templates/ja_mica/index.php on line 238

Warning: file(http://www.escmba.com/201806/20180625.txt) [function.file]: failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/icsbhu/public_html/templates/ja_mica/index.php on line 238