диета no 5
диета от живота
Főoldal Ügyféljelentkezés

Hogyan lehet ügyfelünk?

There are no translations available.

Csatlakozzon az Ingatlancserebankhoz!

Eladó ingatlannal, csereingatlannal rendelkező ügyfeleink további szolgáltatásainkat is igénybe vehetik - Ingatlancserebank Eladó ingatlannal, csereingatlannal rendelkező ügyfeleink további szolgáltatásainkat is igénybe vehetik - Ingatlancserebank Az Ingatlancserebankhoz bárki csatlakozhat, aki ingatlant szeretne cserélni, eladni, kiadni, vásárolni vagy bérelni.

A jelentkezési űrlap kitöltésével elkezdheti regisztrációját, amelyet követően részletes tájékoztatást küldünk a kívánt szolgáltatásról, a továbbiakban szükséges adatokról és ennek ismeretében dönthet arról, hogy csatlakozni kíván-e, megnyerte-e tetszését szolgáltatásunk.

Az ügyfél regisztrációs űrlapon kell megadni a személyes és a kapcsolattartási adatokat, valamint a kiválasztott ingatlanügylettől (csere, eladás,...) függően az ingatlanok és/vagy ingatlan igények fő jellemzőit. A  jelentkezést követően az adatok tovább bővíthetők, pontosíthatók, akár személyes konzultációt követően.

A jelentkezések ellenőrzését követően küldünk egy részletes tájékoztatót, és a regisztráció folytatásához szükséges "adatkegészítő" űrlapot, amelyen az ingatlanok részletes adatait lehet megadni, fényképeket, alaprajzot csatolni hozzá. Ügyfeleink a részletes ingatlanadatok visszaküldésével dönthetnek a regisztráció folytatásáról.

Az ingatlanok fényképes adatlapjai felkerülnek honlapunkra amelyet a regisztrált ingatlanügylet aktiválását követően óránként elküldünk minden érdekelt ügyfelünknek egy előzetes értékelésre. Ennek megfelelően ügyfeleink az ingatlanigényeknek megfelelő rendszerbe kerülő ingatlanokat 1 órán belül megkapják előzetes értékelésre (előválogatás).

Az előzetes értékelések alapján naponta megkeressük a lehetséges csereköröket, értesítjük az érintetteket és megszervezzük az ingatlanok látogatását. A "sikeres" látogatásokkal alátámasztott cserekörökben megtörténhet az ingatlanok cseréje.

Működésünk alapfilozófiája az, hogy kíméljük ügyfeleinket és lehetőség szerint a legkisebb idő és energiaráfordíással érjük el célunkat. Így az ingatlanok látogatását, csak a cserére esélyes ingatlanokra szervezük meg, ezzel a fölösleges látogatások nagy része elkerülhető.

A regisztráció megkezdéséhez kattintson ide-> Ügyfél regisztráció


Szeretne csatlakozás előtt többet megtudni az Ingatlancserebankról?

Az ingatlancsere szervezése rendszerünkben a szokásostól alapvetően eltérő módon zajlik. Csereingatlanjaink mellett nem szerepel hogy az ingatlan mire cserélhető, ugyanis ügyfeleink bármelyik csereingatlanhoz hozzájuthatnak, amely árban és adottságaiban megfelelő lehet számukra. Számítógépes csereszervező rendszerünk ugyanis az alapján, hogy minden ügyfélről tudjuk, hogy melyik ingatlan felelhet meg neki, megtalálja a cserelehetőségeket, akár többszörös cserével is csrekörök kialakításával. Ügyfeleinknek tehát nem kell foglalkoznia a csere szervezésével!

A csereszervezésünk folyamatát és előnyeit megtekinthetik az alábbi linkre kattintva:

A csereszervezés folyamata.

Kérdezzen és mi válaszolunk, szükség esetén további tájékoztató anyagokat küldünk. Kérdéseit felteheti írásban, vagy szóban, telefonon vagy személyesen.

Elérhetőségeinket megtalálja a "KAPCSOLAT" menüpont alatt.

 

 

Az ingatlancsere

Egyedülálló csereszervező rendszerünk biztosítja, hogy Ön ingatlanjáért cserébe bármelyik csereingatlanunkhoz hozzájuthat.

Csak regisztrálnia kell ingatlanját országos nyilvántartásunkba, az "Ingatlancserebank"-ba, és mi házhoz szállítjuk az igényeinek megfelelő ingatlanokat, Önnek csak válogatni kell közöttük.

Az értékelések alapján csereszervező rendszerünk megtalálja a csere lehetőségét  akár többszörös cserével, cserekörök kialakításával.

Csatlakozzon ingatlan csereprogramunkhoz!

Akcióink

Tagtoborzási akció

Tagtoborzó akciónkkal ügyfeleink komoly anyagi előnyhöz juthatnak, amennyiben új ügyfeleket ajánlanak.
Minden ügyfelünk után ajánlója 5% kedvezményt kap az ingatlan értékesítési jutalékából, amelynek maximális mértéke a teljes jutalék 50%-át is elérheti.

Elérhetőségeink

Ingatlancserebank Kft.

Cím: 1172 Budapest, XXIII. utca 36.
Telefon: +36 1 273 1691; +36 20 521 4722
Fax: +36 1 334 0132
E-mail: ugyfelkapcsolat@icsb.hu
Ügyfélkapcsolat: Személyes kapcsolat időpontegyeztetés alapján

Partnereink

off white shoes outlet off white shoes outlet off white shoes outlet off white shoes outlet off white shoes outlet off white shoes outlet Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack supreme outlet online supreme outlet online supreme outlet online supreme outlet online supreme outlet online supreme outlet online stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet cheap oil paintings cheap oil paintings online discount oil paintings cheap oil paintings cheap oil paintings online discount oil paintings cheap oil paintings oil paintings for sale discount canvas art prints large canvas art prints oil paintings for sale oil paintings reproductions authentic nfl jerseys supreme outlet online off white shoes off white shoes outlet fjallraven kanken outlet fjallraven backpack sale mcm outlet online oil paintings great big canvas pop canvas art large canvas art prints