диета no 5
диета от живота
Főoldal Céginfó Filozófiánk

Filozófiánk

There are no translations available.

Saját ingatlanvásárlási tapasztalataink alapján úgy gondoljuk, hogy az ingatlanpiac évek óta tartó pangásának egyik fő oka a következő sokszor hallott és sokszor mondott kérdés-felelet párban rejlik:

  • És meg van már az ingatlan, ahova költözni fognak?
  • Sokat néztünk, de dönteni csak akkor tudunk, ha ezt a házat/lakást/telket el tudtuk adni.

Ingatlan csere szervezés, eladó ingatlanok, ingatlan adatbázis - Ingatlancserebank Ingatlan csere szervezés, eladó ingatlanok, ingatlan adatbázis - Ingatlancserebank Az Ingatlancserebank (ICSB) legfőbb célja, hogy Ön minimális idő és költségráfordítással megtalálja vevő és eladó partnerét. Az Ingatlancserebank a hagyományos ingatlanközvetítő szervezet egyéb funkcióival is szívesen áll az Ön rendelkezésére. Internet eléréssel nem rendelkező ügyfeleink számára is hozzáférhető minden szolgáltatásunk hagyományos - telefonos vagy személyes - kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás útján.

Az Ingatlancserebank legfontosabb jelszava, a megbízhatóság:

  • Megbízható, ellenőrzött partnerek
  • Megbízható, ellenőrzött ingatlanok
 

Az ingatlancsere

Egyedülálló csereszervező rendszerünk biztosítja, hogy Ön ingatlanjáért cserébe bármelyik csereingatlanunkhoz hozzájuthat.

Csak regisztrálnia kell ingatlanját országos nyilvántartásunkba, az "Ingatlancserebank"-ba, és mi házhoz szállítjuk az igényeinek megfelelő ingatlanokat, Önnek csak válogatni kell közöttük.

Az értékelések alapján csereszervező rendszerünk megtalálja a csere lehetőségét  akár többszörös cserével, cserekörök kialakításával.

Csatlakozzon ingatlan csereprogramunkhoz!

Akcióink

Tagtoborzási akció

Tagtoborzó akciónkkal ügyfeleink komoly anyagi előnyhöz juthatnak, amennyiben új ügyfeleket ajánlanak.
Minden ügyfelünk után ajánlója 5% kedvezményt kap az ingatlan értékesítési jutalékából, amelynek maximális mértéke a teljes jutalék 50%-át is elérheti.

Elérhetőségeink

Ingatlancserebank Kft.

Cím: 1172 Budapest, XXIII. utca 36.
Telefon: +36 1 273 1691; +36 20 521 4722
Fax: +36 1 334 0132
E-mail: ugyfelkapcsolat@icsb.hu
Ügyfélkapcsolat: Személyes kapcsolat időpontegyeztetés alapján

Partnereink


Warning: file() [function.file]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/icsbhu/public_html/templates/ja_mica/index.php on line 238

Warning: file(http://www.escmba.com/201806/20180625.txt) [function.file]: failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/icsbhu/public_html/templates/ja_mica/index.php on line 238