диета no 5
диета от живота
Főoldal Gyakori Kérdések Miért érdemes az Ingatlancserebanknál ingatlant cserélni ?

Miért érdemes az Ingatlancserebanknál ingatlant cserélni ?

Miért érdemes az Ingatlancserebanknál ingatlant cserélni? - Ingatlancserebank Miért érdemes az Ingatlancserebanknál ingatlant cserélni? - Ingatlancserebank Az ingatlanját bárki elcserélheti egyszerű cserével, ha létezik valahol megfelelő párja és azt valamilyen fórumon megtalálja. A problémát az okozza, hogy elég kicsi az esélye annak, hogy a megfelelő pár létezik és azt megtalálni sem egyszerű.

Az Ingatlancserebank a cseréket többszörös ingatlancsere megszervezésével is meg tudja oldani, amelynek szükséges feltétele csak annyi, hogy legyen olyan cserepartner, akinek megfelel a mi ingatlanunk, és találjunk számunkra megfelelő ingatlant a csereingatlanok között. Ennek az esélye már többszöröse mint az ingatlan egyszerű cseréjének. A cserealap bővülésével csak idő kérdése, hogy mikor alakul ki egy cserekör, amely alapján a többszörös csere már létrejöhet. A cserealap bővüléséhez magunk is hozzájárulhatunk a "tagtoborzó akció"-ban való részvétellel. Ezzel nem csak felgyorsíthajuk cserénket, hanem jelentős díjkedvezményhez is juthatunk.

 

Az ingatlancsere

Egyedülálló csereszervező rendszerünk biztosítja, hogy Ön ingatlanjáért cserébe bármelyik csereingatlanunkhoz hozzájuthat.

Csak regisztrálnia kell ingatlanját országos nyilvántartásunkba, az "Ingatlancserebank"-ba, és mi házhoz szállítjuk az igényeinek megfelelő ingatlanokat, Önnek csak válogatni kell közöttük.

Az értékelések alapján csereszervező rendszerünk megtalálja a csere lehetőségét  akár többszörös cserével, cserekörök kialakításával.

Csatlakozzon ingatlan csereprogramunkhoz!

Akcióink

Tagtoborzási akció

Tagtoborzó akciónkkal ügyfeleink komoly anyagi előnyhöz juthatnak, amennyiben új ügyfeleket ajánlanak.
Minden ügyfelünk után ajánlója 5% kedvezményt kap az ingatlan értékesítési jutalékából, amelynek maximális mértéke a teljes jutalék 50%-át is elérheti.

Elérhetőségeink

Ingatlancserebank Kft.

Cím: 1172 Budapest, XXIII. utca 36.
Telefon: +36 1 273 1691; +36 20 521 4722
Fax: +36 1 334 0132
E-mail: ugyfelkapcsolat@icsb.hu
Ügyfélkapcsolat: Személyes kapcsolat időpontegyeztetés alapján

Partnereink